Психологи кажуть, що люди, які візуально схожі один на одного, схильні до довгострокових відносин і максимально довіряють один одному. При цьому за статистикою у світі є як мінімум сім схожих на зовнішність людей, щоправда, ймовірність того, що вони колись зустрінуться, дуже маленька. Але дива трапляються. Взяти хоча б Шарля Мішеля, Дениса Шмигаля та Олексія Резнікова.

Хвиля жартів у Мережі про вражаючу схожість українського прем'єра Дениса Шмигаля з президентом Європейської ради Шарлем Мішелем розпочалася ще у лютому 2021 року, під час їхньої першої зустрічі напередодні засідання Ради Асоціації Україна-ЄС.

Після опублікованих фото політиків українці почали писати, що "відбувся збій у матриці" і що розрізнити чоловіків практично неможливо. Тепер їм знайшли ще двох "втрачених братів-близнюків".

Так, 10 травня, у Telegram-каналі "Збройні сили України. Війна з окупантами" до знімку Мішеля та Шмигаля, зробленого під час візиту європейського політика до Одеси, прифотошопили ще й керівника Міністерства оборони України Олексія Резнікова.

А днями, після відставки Джонсона, багато хто звернув увагу на нового міністра фінансів Великобританії Надхіма Захаві, який схожий не лише на Шмигаля, а й на міністра оборони України Олексія Резнікова.

До слова Захаві готується взяти участь у боротьбі за крісло прем'єра Британії після відставки Бориса Джонсона.

"Новий міністр фінансів Британії (званого наступником Джонсона) готується приєднатися до великої родини", - написав у своєму Фейсбуку блогер Антон Ходза.

До своєї посади він прикріпив фото Захаві, а також знімок Мішеля, Резнікова і Шмигаля, що гучно в мережі.

Читайте також:

Головний бойовик Путіна зробив заяву: ППО Росії безсилі. Україна вже перемагає .

Вже є перші тіла: на Москву обрушився ураган. Це знак .

У Путіна почалися величезні проблеми: у МВС розповіли, чому окупанти взяли "оперативну паузу" .