Якщо вірити синоптикам, то цього літа в Україні очікуються аномально високі температури. Особливо спекотно буде у західних областях. Однак будуть і дні прохолоди.

Так, стало відомо, що неділя, 10 липня, в Україні пройде з дощами та атмосферними фронтами. Про це у Facebook розповіла синоптик Наталія Діденко .

За її словами, дощі супроводжуватимуться грозами, а під час гроз можливий град і сильніший вітер.

"У денний час смуга від Житомирської та Київської, через Вінницьку область до Одеської – найменша ймовірність дощів, більше сонця. Вітер північно-західний, помірний чи рвучкий", – написала вона.

За прогнозом синоптика, найхолодніше буде у західних областях, +18...+23 градуси, у Карпатах +9...+15 градусів, а спека ще буде на сході та у Приазов'ї, +26...+31, на Луганщині та Запоріжжі до +33 градусів. На решті території у неділю очікується +22...+28 градусів.

Вітер 10 липня очікується північно-західний, помірний чи рвучкий.

"Найближчим часом в Україні переважатиме комфортна температура, навіть на півдні та сході стане легше дихати. Однак у другій половині наступного тижня стовпчики термометрів знову поповзуть вгору", - повідомила синоптик.

У Києві 10 липня місцями йтиме невеликий дощ, можлива гроза. Температура повітря вночі +14...15°С, вдень +23...25°С.

"Найближчим часом в Україні переважатиме комфортна температура, навіть на півдні та сході стане легше дихати. Однак у другій половині наступного тижня стовпчики термометрів знову поповзуть вгору", - додала синоптик.

Читайте також:

Путін: "Бої будуть до останнього українця. Ми всерйоз поки що нічого не почали..." .

Лавров втік із зустрічі G20 на Балі, після того, як його публічно принизили .

Справи погані: Соловйова зганьбили у прямому ефірі. Довго не відмиється .