Ім'я Тетяни Навкі знайоме кожному фанату фігурного катання. Ще б пак, завдяки багатогодинним тренуванням вона стала дворазовою чемпіонкою світу та володаркою золотої медалі Олімпійських ігор у Турині. А ось після завершення своєї професійної кар'єри Тетяна Навка не просто не зникла з радарів, а й стала зіркою льодових шоу та героїнею численних любовних скандалів.

Так, Тетяну Навку часто звинувачували в тому, що вона використовувала будь-які засоби, щоб домагатися бажаного, і робила заради своєї користі "непробачні вчинки".

Цього разу дружина Пєскова запровадила санкції проти США.

Тетяна не пощастила своє льодове шоу до Штатів, "покаравши" у такий спосіб американців. Про це дружина прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова поділилася зі sport24 .

Навка розповіла, говорячи про свою льодову виставу "Червона квіточка", зазначила, що не поїхала до Лас-Вегаса (штат Невада, США), влаштувавши таким чином санкції. Також вона назвала своїх фігуристів найкращими у світі.

"Божевільне щастя відчуваємо, що у нас є така можливість - дарувати глядачам у непрості часи це диво, цю красу. І у росіян, і у глядачів усього світу є можливість приїхати та її побачити.

У нас катаються найкращі фігуристи у світі, наша команда робить найкращі казки та мюзикли у світі.

Хочу відкрити секрет – ми санкції влаштували Лас-Вегас і туди не поїхали. Тому що ми маємо свій Лас-Вегас – Сочі, Сочі-Парк. Для мене як для продюсера величезна гордість і радість», – заявила Навка.

У мережі лише посміялися з таких санкцій.

Читайте також:

Путін: "Бої будуть до останнього українця. Ми всерйоз поки що нічого не почали..." .

Лавров втік із зустрічі G20 на Балі, після того, як його публічно принизили .

Справи погані: Соловйова зганьбили у прямому ефірі. Довго не відмиється .