Путін хотів "демілітаризувати" Україну, однак він домігся того, що країна стає ще більш захищеною, переходячи на озброєння та стандарти НАТО.

Як повідомив у Twitter секретар РНБО Олексій Данилов, вже на сьогодні мільйони українців отримують бойовий та військовий досвід.

"Близько мільйона українців набувають бойового та військового досвіду. "План Путіна" йде за графіком? Українська якість обов'язково переважить рашистську кількість", - зазначив Данилов.

Нагадаємо, після саміту НАТО в Мадриді 30 червня генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Альянс підтримує ідею постачання Україні різних типів озброєння, і він не має списку зброї, яку не можна було б постачати.

"Ми підтримуємо ідею постачання великої кількості сучасного озброєння, у тому числі сучасною західною технікою різних видів. Ви бачили всі ті оголошення. Були й нові оголошення, які пролунали на цьому саміті.

І завдання НАТО – допомогти Україні перейти від старого озброєння радянських часів до сучасного озброєння за стандартами НАТО.

І, звичайно, ми не маємо списку озброєння, яке ми включаємо або виключаємо (з поставок – ред.). Україні потрібний широкий спектр сучасного важкого озброєння стандарту НАТО, і про це також йшлося на цьому саміті", - зазначив Столтенберг.

Читайте також:

Вони збожеволіли? У Путіна вже хочуть змінити кордон із Норвегією.

Вже найближчими днями астролог назвав дату переломного моменту. Україна в очікуванні.

"Правий сектор" прийшов у військову частину РФ: Арестович розповів про паніку в Росії.