На думку екс-спецпомічника президента США Ульма Кортні, російський президент Путін, який розпочав війну в Україні, опинився під серйозним тиском. Вже найближчим часом у Росії може відбутися зміна режиму.

Як повідомляє Оглядач, таким прогнозом Кортні поділився із виданням Daily Express.

Кортні каже, що економіка Росії дуже постраждала на тлі шквалу економічних санкцій. "Таким чином зміна режиму, ймовірно, відбудеться", - сказав Кортні. Як ознака економіки Росії, що руйнується, Кремль оголосив дефолт за своїм зовнішнім обов'язком - вперше з 1918 року. Загалом Росія не виплатила близько 100 мільйонів доларів відсотків за двома облігаціями.

"(Це) показує, наскільки сильна реакція США разом із союзниками та партнерами, а також наскільки драматичним був вплив на економіку Росії", - сказав високопоставлений представник адміністрації CNN у кулуарах саміту G7 у Німеччині.

При цьому експерт не уточнив, якими можуть бути терміни зміни влади та за рахунок чого це станеться.

Нагадаємо, раніше український астролог Влад Росс прогнозував, що Путін може бути усунений з посади внаслідок "палацового перевороту", після чого його життя може обірватися.

"Цього фактично не можна уникнути. Принаймні Марс (символ вбивства) входить до будинку влади Російської Федерації починаючи з 16 липня і буде цілий місяць, до кінця серпня", - заявив Росс. Він вважає, що у поваленні Путіна візьмуть участь відомі російські олігархи та бізнесмени, такі як Роман Абрамович, Олег Дерипаска, Володимир Потанін та інші.

Читайте також:

Зеленський прямо сказав Лукашенку: втягувати Білорусь у війну з Україною – це небезпечно.

Карма працює: у росіян повністю вигорів склад із награбованим в Україні майном.

Що буде, якщо війська РФ повністю захоплять Донбас: у Британії розповіли про "заморожування" та переговори.