Нехай Господь ніколи не покине ваш дім, і оберігає в цьому житті не лише від бід, а й від поганих вчинків, помислів та людей. Нехай любов його ніколи не дасть згаснути вогню віри у ваших душах. Бажаю вам благополуччя та щастя, здоров'я та миру, гармонії та доброго світла в очах. З Вознесінням!

***

Нехай Вознесіння Господнє подарує твоєму серцю віру, твоєму розуму – надію, а твоєму здоров’ю – силу! Нехай люди, яких ти зустрінеш, будуть праведними, а дороги, якими ти підеш, ведуть тебе до справжнього щастя! Божого тобі благословення!

***

В цей сонячний день ми вітаємо вас з Вознесінням Господнім. Нехай ваша душа буде чистою, а серце – люблячим. Бажаємо вам отримувати задоволення від кожного дня і не забувати дякувати Господу за кожну прожиту хвилину.

***

Вітаю з Вознесінням Господнім і бажаю всього найдобрішого та найсвітлішого у це чудове свято! Нехай душа буде сповнена щастя, радісних емоцій та любові! У день Вознесіння Господнього бажаю тобі жити почуттями щирої любові, щодня, одержуючи благими звістками, відкриваючи свою душу нових надій та мрій, посилаючи молитву про щастя та спокій, зберігаючи добру віру, не знаючи страхів та невдач!

Читайте также:

Путин в тюрьме: в России уже показали, как это будет выглядеть. Фото.

Будет жестко: Кремль готовит россиян к "дичайшим обстоятельствам".

Наконец-то: на украинских автозаправках начали снимать лимиты на продажу топлива.