Кажуть, що футбол це хоч і не шахова, але стратегія. Ще б пак, саме завдяки мисленню футболіст робить своєчасний пас, створює гольову атаку, починає гру з потрібної точки поля і задіє тих гравців в комбінацію, чиї дії на полі принесуть результат. Здавалося б, воротар збірної Росії Андрій Луньов людина досить розумна, проте теж, як виявилося, здатний на безглузді висловлювання.

Так, наприклад, не так давно він заявляв, що Сергій Бубка і Олег Блохін є "найбільшими російськими спортсменами".

А ось днями 30 – річний футболіст німецького "Байєра", як і личить російській пропаганді, заявив, що росіяни, українці і білоруси-один народ. Також він заявив в інтерв'ю виданню "Известия", що йому складно робити висновки про військову агресію РФ щодо України, так як він "не сильно розбирається в політиці".

Андрій Луньов, в активі якого сім матчів у складі національної команди Росії, зазначив, що важко переносить загибель людей, але не бачить провини своєї країни в тому, що відбувається.

"Глави будь-якої держави вирішують свої завдання. Я в політиці несильно розбираюся. Можу почитати або подивитися якусь інформацію, почути щось від друзів, знайомих і зробити висновки. Але, не знаючи всієї ситуації, не можна робити висновки. Так, те, що гинуть люди, – це як ножем по серцю. Ось це я точно можу сказати, особливо коли це відбувається між Росією і Україною. Завжди вважав, що Росія, Україна, Білорусія – один народ. Так, територіально нас розділили. І у кожного з нас свої звичаї. Але в цілому люди-то одні", - вважає Луньов.

Читайте також:

Росія виклала координати і знімки важливих об'єктів НАТО, назвавши їх "центрами прийняття рішень".

Кара прийшла: Авіація ЗСУ завдала потужних ударів по окупантам. Більше 20 вильотів.

Путіна підставили, призначивши прибиральницю адміністратором його ТВ-каналу. Фото баби Лілі.