Представники lifecell повідомили, що українці при сплаченому пакеті послуг можуть замовляти три будь безлімітних дня голосового трафіку і мобільного інтернету. Їх можна вибирати як окремо, так і поспіль.

Акція триватиме з 22 червня по 31 Серпня 2022 року на всій території України, крім тимчасово окупованих і непідконтрольних територій.

Унікальність акції полягає в тому, що абоненту доступно зняття лімітів на послуги в певні дні, навіть якщо його тарифний план не передбачає цього. Клієнт самостійно вибирає дні, коли йому потрібні додаткові хвилини на розмови і трафік. Безліміт на дзвінки та інтернет буде діяти рівно добу з моменту замовлення послуги.

"Робота турецьких ударних безпілотників у захисті України від окупантів надихнула нас запустити однойменну акцію для абонентів lifecell. Наш "Байрактар" усуває всі бар'єри в спілкуванні на 24 години — стільки ж часу може безперервно провести в польоті БПЛА Bayraktar. Сподіваємося, що Безлімітні дні Інтернету і дзвінків допоможуть нашим абонентам залишатися на зв'язку в цей непростий час», — говорить Вадим Приходько, Керівник департаменту маркетингу lifecell.

У прес-службі lifecell повідомили, що компанія надихнулася роботою турецьких ударних безпілотників у захисті України. Зазначено, що нова акція покликана допомогти жителям України залишатися на зв'язку в складний період війни з Росією.

Читайте також:

У Кремлі зробили заяву з приводу кандидатства України в ЄС, натякнувши на проблеми.

Підтримували Путіна: в Угорщині тепер немає бензину. Криза на автозаправках.

Кара для Путіна: Польща відкриває потужний коридор для військових НАТО.