Рецепт: черешня - 10 кг; цукор - 1,5 кг; вода-3 л.

Метод приготування:

  • черешню необхідно помити, видалити плодоніжки і кісточки.
  • у скляну ємність шарами викладаємо підготовлену ягоду з цукровим піском і в самому кінці все заливаємо водою.
  • на ємність ставимо гідрозатвор або чисту рукавичку з невеликим отвором на пальці і переносимо в сонячне місце для природного бродіння на 3 тижні.
  • як тільки, закінчитися процес бродіння наливку фільтруємо через покупної або саморобний фільтр і через 3 дні знову повторюємо цю процедуру.
  • готову наливку з черешні розливаємо по скляних пляшках і зберігаємо в темному прохолодному місці.

Читайте також:

Це по-українськи: як приготувати смачний капусняк з пшоном. Рецепт наших бабусь

Швидкий сніданок: як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт

Всього лише три картоплі, терка і яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт