Рецепт: черешня - 10 кг; цукор - 1,5 кг; вода-3 л.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяМетод приготування:
- черешню необхідно помити, видалити плодоніжки і кісточки.
- у скляну ємність шарами викладаємо підготовлену ягоду з цукровим піском і в самому кінці все заливаємо водою.
- на ємність ставимо гідрозатвор або чисту рукавичку з невеликим отвором на пальці і переносимо в сонячне місце для природного бродіння на 3 тижні.
- як тільки, закінчитися процес бродіння наливку фільтруємо через покупної або саморобний фільтр і через 3 дні знову повторюємо цю процедуру.
- готову наливку з черешні розливаємо по скляних пляшках і зберігаємо в темному прохолодному місці.
Читайте також:
Це по-українськи: як приготувати смачний капусняк з пшоном. Рецепт наших бабусь
Швидкий сніданок: як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт
Всього лише три картоплі, терка і яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт