Стало відомо, що ввечері 22 червня депутат Державної Думи з фракції ЛДПР Олексій Журавльов потрапив у ДТП на Кутузовському проспекті, не впоравшись з керуванням мотоциклом.

Через резонансну ДТП на Кутузовському проспекті було на одну годину перекрито рух по двох смугах, написали росЗМІ.

"Олексій Журавльов вчора, в середу, повертаючись з роботи на мотоциклі, потрапив в невелику аварію на Кутузовському проспекті. Не було покажчика, що ведуться ремонтні роботи", - розповіла громадськості прес-секретар Журавльова Тетяна Калегіна.

Уточнюється, що Журавльов пошкодив ключицю, але лікарі вирішили не накладати гіпс і, як очікується, сьогодні відпустять його додому.

Калегіна також зазначила, що Журавльов - "досвідчений мотоцикліст і сотні кілометрів проїхав на мотоциклі, і цю травму можна вважати, що називається, сезонною".

"Подія сталася через те, що не було покажчиків про зняття асфальтного покриття і про дорожні роботи", — додали в прес-службі.
Відео моменту ДТП, в якому постраждав депутат Державної Думи Олексій Журавльов, опублікував Telegram-канал Shot.

Зазначимо, що Олексій Журавльов з 2012 року є і головою партії «Родина».

Він найбільш відомий своєю участю в російських ток-шоу і резонансними публічними заявами і законопроектами.

Так, в 2020 році саме депутат Журавльов вніс до Держдуми проект закону, що анулював постанову З'їзду народних депутатів 1989 року Про засудження пакту Молотова-Ріббентропа.

Крім того, в 2020 році він звертався до Генпрокуратури з вимогою про проведення перевірки щодо мережі ресторанів "Танукі", нібито експлуатуючої ЛГБТ-символіку.

Читайте також:

Шойгу підставив Путіна: війна в Україні програна. Розвідка Британії підтвердила.

Зеленський попередив: залишилися лічені години. Це кінець Кремля.

Лукашенко вторгається в Україну дерев'яними танками. Афера Путіна. Фото.