Зазвичай морквяний пиріг подобається як дітям, так і дорослим. Він відмінно підходить до чаювання і для зустрічі друзів. Обов'язково приготуйте такий морквяний пиріг, він 100% сподобається вам!
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнт:
- морква-250 г;
- яйця - 4 шт.;
- масло-150 мл;
- цукор-200 г;
- борошно-250 г;
- сода-10 г
- курага-за смаком.
Для початку потрібно натерти моркву на дрібній тертці і викласти в миску. Якщо з моркви виділилося занадто багато соку, тоді трохи її віджати.
У блендері змішуємо масло, цукор, морква і яйця. Збиваємо до однорідної повітряної маси.
Додаємо борошно в отриману морквяну масу. Ретельно перемішати.
Випікати морквяний пиріг потрібно при 180 градусах близько 40 хвилин, до сухої дерев'яної палички.
До речі, смак такого морквяного пирога кожен раз можна змінювати за своїм бажанням. Наприклад, можна додати горіхи і родзинки, а в наступний раз додати цедру лимона або апельсина і т. д.
Читайте також:
Це по-українськи: як приготувати смачний капусняк з пшоном. Рецепт наших бабусь
Швидкий сніданок: як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт
Всього лише три картоплі, терка і яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт