У разі, якщо Білорусь вирішить напасти на Україну, для вторгнення буде два основних напрямки.

Основними напрямками для вторгнення Білорусі в Україну можуть стати Волинська та Рівненська області.

Про це заявив військовий експерт Олег Жданов.

"Основні напрямки для вторгнення Білорусі в Україну – це може бути Волинське і Рівненське. Думаю, що далі вони не підуть", — повідомив Жданов.

До речі, за словами експерта, якщо Білоруська армія захоче вторгнутися в Україну, то вона почне з масованого ракетно-авіаційного удару. Потім вступить артилерія і в кінці висунуться війська.

Крім того, на його думку, в разі нападу армії Лукашенка Білорусь буде переслідувати відразу дві мети. Так, основною метою буде спроба відкрити другий фронт або відрізати Україну від західної допомоги.

"Щоб ми воювали на два фронти. Будь-який військовий вам скаже, що це дуже важко. Ще ніхто не вигравав війну на два фронти. А друге, і не менш головне завдання — це спроба відрізати Україну від західної допомоги", - заявив Жданов. .

Жданов підкреслив, що буде перерізати основні шляхи доставки західної допомоги і озброєння Україні.

"Вторгнення наземного угруповання може відбуватися в напрямку Луцьк-Львів або Рівне-Львів або Рівне-Тернопіль, і буде перерізання основних шляхів доставки західної допомоги та озброєння Україні. Вторгнення здійснюватиметься військовими колонами, як це робили росіяни в лютому. місцевість така, що особливо в передбойовому порядку не підеш, і вони будуть змушені в колонах висуватися і заходити на територію України", — заявив експерт.

Читайте також:

Ось ти і прилетів: ЗСУ збили російський Су-25. Пілота взяли в полон. Відео.

Мати здала в полон росіянам свого сина, який служив у ЗСУ. Як таких земля носить?.

Данилов порадив українцям звикати до нових цін на бензин: старі ціни вже не повернуться.