Стало відомо, що 9 червня в кафедральному соборі Святої Трійці Балаково відбулося прощання з Олександром Арбузовим, 20-річним контрактником з села Матвіївка Балаковського району.

Це саме той солдат, що перед поїздкою на війну обіцяв стати "новим господарем українців". Крім того, він допускав образливі публікації в соцмережах.

Про такий цікавий момент повідомив в Twitter офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан. Він показав фото Арбузова з коханою.

"Єврогейці, заздалегідь вчимо російську мову, будете зустрічати своїх нових господарів!"- писав хлопець в мережі.

У коментарях відреагували на випад в бік України і Європи: "вже не стане господарем навіть своєму собаці", "в пекло з привітанням від єврогейців", "господар приймає черв'яків", – написали користувачі.

Відомо, що у війська рядовий Арбузов пішов 18 червня 2020 року і після 3 місяців уклав контракт на військову службу.

Повідомляється, що солдат загинув 25 березня 2022 року, поруч з ним розірвалася міна. Осколки пробили каску, поранили голову і легеню. Його намагалися евакуювати на ношах двоє товаришів по службі, але вони теж були вбиті українськими військовими.

На сторінці мами Олександра Арбузова, Лариси Олександрівни, в Одноклассниках тепер лише фотографії єдиного сина, пісня-реквієм" спорожніла без тебе земля " і сотні співчуттів з усієї країни.

"Син служив у частині військ хімзахисту в селищі саперний Ленінградської області. У жовтні приїжджав до нас у відпустку. Він надсилав мені фотографії, але вже після дати його загибелі з WhatsApp зникли всі його фотографії за останній рік", - розповіла після похорону мати бійця.

Читайте також:

Київ стояв на колінах і проклинав Путіна: як столиця прощалася з героєм. Фото і відео.

Війська РФ вже з сім'ями їдуть до Херсона за пральними машинками і селяться в будинках українців.

Це маразм століття: У Путіна заявили, що всі українські діти, народжені після 24 лютого, будуть громадянами РФ.