Глава Української держави Володимир Зеленський заявив, що всім світовим лідерам необхідно колективно впливати на російського президента Путіна.

Володимир Зеленський зазначив, що Путін, можливо, і готовий щось почути, але він приймає рішення в дивному порядку.

"Я не впевнений, що президент РФ готовий щось чути. Мені здається, що він знаходиться в стадії, коли він приймає рішення, а потім вже з кимось говорить. Мені здається, що саме в такому порядку прийняття рішень: не обговорювати, а спочатку діяти, а потім думати, в такому порядку припинити війну або бажати припинити війну неможливо", - розповів Зеленський, якого цитує Главред.

За його словами, зараз у світі немає такого лідера, який здатний напоумити Путіна і змусити його припинити війну в Україні.

"Тільки колективно, тільки об'єднавшись це буде дійсно міцна сила, яка зупинить РФ", - зазначив Зеленський.

Нагадаємо, президент Франції Еммануель Макрон, побувавши в Бучі та Ірпені, заявив, що розчарований тим, що раніше дзвонив Путіну.

"Враховуючи ту кількість годин, які я провів у розмовах з ним, і враховуючи те прозріння, яке я отримав, відвідавши Ірпінь і Бучу – то я не тільки розчарований. Це не недостатньо сильне слово, враховуючи те, до чого призвели дії цієї людини", – пояснив він.

Читайте також:

Вторгнення з Білорусі в 4 області України: Зеленський зібрав ставку Головнокомандувача.

Галкін висміяв Путіна, розповівши, на якій дуже особистій частині тіла у нього написано "Батьківщина".

Заява: українська розвідка отримала детальну схему Кримського мосту. Щось почнеться.