Астрологи і нумерологи вважають, що в кожному місяці є свої небезпечні дати - дні, коли потойбічні сили особливо активні і можуть нашкодити людям, що живуть на Землі. Такі дати називаються " дні Гекати "на честь богині, керуючої місяцем або по-простому - "сатанинські дні".

Легенда свідчить, що колись диявол задумав знищити місяць, щоб зробити людей вразливими. Виконати задумане і повинна була Геката. Але в справу втрутився вітер і обмежив можливості богині місячною добою, зробивши її дії передбачуваними. Однак кожен раз, коли Місяць змінює фазу, грізна Геката намагається вибратися з ув'язнення, а її руйнівна енергія негативно впливає на людей.

Вірити легендам чи ні — справа кожної людини, ось тільки факт залишається фактом: в дні зміни місячних фаз люди дійсно відчувають себе не дуже добре.

Це виражається і на фізичному рівні — загострюються хронічні захворювання, мучать мігрені, нервова система дає збій, і на психологічному: агресія, депресії, злість, різка і неадекватна реакція на те, що відбувається — все це «норма» для доби Гекати.

Причому знавці запевняють: кожен з сатанинських днів місячного місяця має своє значення і свої "тонкі" моменти.

23 місячний день-Початок 22 червня о 01: 07, закінчення 23 червня о 01: 15

23-тя місячна доба звуться "Цербер" і приносять людям агресивність, невмотивований гнів, жадібність, обжерливість. У такі дні люди схильні ризикувати і робити необдумані вчинки, так як розкриваються всі пороки.

Як захиститися: потрібно ретельно стежити за своїми висловлюваннями і спочатку добре думати, а потім надходити. Також не варто допускати поганих думок про інших людей, піддаватися зневірі і нудьзі. Замість цього потрібно бути максимально миролюбними і добрими.

29 місячний день - початок 28 червня о 02:35, закінчення 29 червня о 03: 15

Цей день називають "Багатоголова Гідра". Він несе високий ризик всіляких НП, аварій, катастроф. У найбільшій небезпеці ті, хто не відрізняється уважністю і сліпо довіряє всьому, що чує. Крім того, людей можуть мучити важкі сновидіння, вірогідні спокуси і падіння в духовному плані.

Як захиститися: у цьому допоможе ретельний аналіз ситуації, покладатися потрібно тільки на свої висновки і інтуїцію. День краще провести в домашніх клопотах, в колі сім'ї. Можна присвятити час своєму духовному зростанню, а заняття випічкою допоможуть очистити енергетику.

Крім того, астрологи стверджують, що в" сатанинські дні " добре:

  • генеральне прибирання-очищаючи простір навколо себе-людина очищає свою енергію;
  • віддавати борги, якщо вони є;
  • допомагати, якщо попросять;
  • заглянути всередину себе: підвести підсумки, закінчити якісь цикли (ментально).

Поганий:

  • підписувати договори;
  • проводити планові операції (екстрені і самі виникнуть);
  • планувати важливі зустрічі і справи;
  • будь-які починання.

Читайте також:

"Кілька тижнів": у Пентагоні заявили про переломний момент в Україні.

"Ракети можуть прилетіти навіть з Новоросійська": експерт розповів, чи зможуть ЗСУ потопити флот РФ.

Невістка Олега Янковського назвала Одесу мамою і опублікувала вкрай провокаційну фотографію з прапором України.