Після чергової операції, яка пов'язана з онкологічним захворюванням російського президента Путіна, йому стало ще гірше.

Цілком можливо, що хірурги допустили помилку, або хтось віддав наказ ліквідувати російського диктатора, який вторгненням в Україну угробив всю свою армію і довів Росію до повного економічного краху.

Як повідомляє Обозреватель, Путін на даний момент знаходиться в стані деструктивної коми після хірургічного втручання.

Видання посилається на джерела в розвідці, повідомляючи про те, що оточення диктатора, по всі ймовірності, вирішило приховати інформацію про стан Путіна. Вони планують тримати всіх в невіданні, поки Кремль не визначить, хто стане наступником президента РФ.

Відзначається, що весь цей час на публіці буде з'являтися один з двійників Путіна, який на дальній дистанції буде повідомляти росіянам вже звичні для всіх тези.

"Очікується, що незабаром глава МЗС РФ Сергій Лавров може звернутися до президента Туреччини Реджепа Ердогана з проханням про те, щоб він анонсував довгоочікувану зустріч Володимира Путіна і президента України Володимира Зеленського, на якій також повинен буде бути присутнім і турецький лідер.

Однак, як кажуть джерела, за планом Кремля ця зустріч в результаті не відбудеться – в РФ не хочуть ризикувати розкриттям підміни Путіна двійником", - пише Обозреватель.

Нагадаємо, раніше прес-секретар російського президента Пєсков заявив, що традиційна "пряма лінія" Путіна не відбудеться в червні цього року. Причини, за якими Путін не зможе з'явитися перед народом і журналістами, Пєсков не назвав.

Читайте також:

Вони ж однакові: в мережі порівняли листівки армії РФ і листівки німецьких окупантів 1941 року.

Зеленський вперше заявив про довге перемир'я з Росією. Чого чекати.

Це знак: у Росії під час святкування дня міста під танцівницями обвалилася сцена. Відео.