До повномасштабного вторгнення РФ в Україну журналіст і блогер Юрій Дудь висловлювався про" братні народи", а війну на сході України і незаконну анексію Криму Росією називав"складнощами між нами". А ось в останні роки гострота піднімаються дудем проблем із завидною регулярністю приводила до частої його критики з боку прокремлівських видань, адже нерідко на своєму ютуб-каналі він у відкриту обговорював і навіть засуджував існуючу політику в Росії, та й самого президента Володимира Путіна особисто. Останні факти говорять про те, що свого майбутнього в Росії журналіст не бачить.

Так, в мережі поширилася інформація про те, що російський журналіст і відеоблогер Юрій Дудь виставив на продаж свою нерухомість розташовану біля станції метро" Тульська " в у кварталі "Даниловська мануфактура" в Москві. Площа житла невелика - 50 квадратних метрів. Квартира знаходиться на четвертому поверсі.

Ще б пак, напередодні нападу РФ Юрій Дудь публічно підтримав Україну, написавши Великий пост в соцмережі, тому на батьківщині його вважають зрадником. Так, вже 15 квітня Мін'юст вніс журналіста до списку іноземних агентів.

Зазначається, що нерухомість Дудь продає через друга, Сергія Архарова, щоб залишитися непоміченим.

Сам Юрій поки нічого не коментує, а шанувальники припускають, що блогер більше не планує повертатися в Росію.

Чоловік опублікував пост про те, що продається житлоплоща "друга з найсильнішою енергетикою", зазначивши, що територія добре охороняється, є вся необхідна інфраструктура.

"Причина продажу: переїзд людини в іншу країну з незалежних від неї обставин. Можлива особиста зустріч з власником в Іспанії", — написано в пості друга Дудя.

Ріелтори оцінили квартиру в 25 млн рублів (понад 8 млн грн, або 437 тис.доларів).

До речі, саме в цій квартирі Юрій Дудь часто знімав блоги, рекламу для свого YouTube-проекту "Вдудь", а також іноді записував інтерв'ю з відомими людьми, включаючи політиків, бізнесменів і артистів.

Читайте також:

Оля Полякова в новому випуску YouTube-шоу "дорослі дівчатка" вперше озвучила свій справжній вік.

"Ракети можуть прилетіти навіть з Новоросійська": експерт розповів, чи зможуть ЗСУ потопити флот РФ.

Невістка Олега Янковського назвала Одесу мамою і опублікувала вкрай провокаційну фотографію з прапором України.