Ніжні, запашні і дуже смачні святкові голубчики. Готуємо поки є молода капусточка. Інгредієнти: 🥬2-3 головки молодої капусти 🥬600 г рису 🥬1200 г свинини 🥬2 морквини 🥬3 цибулини 🥬спеції: сіль, суміш перців, паприка, сушені трави 🥬масло

Капусту для голубців вибирайте великого розміру, не сильно тугу, щоб було легше відокремлювати листя. Фарш може бути з будь-якого м'яса, але в класичному рецепті використовують змішаний з яловичини і свинини.

Качан капусти розберіть на листя. Потім відваріть їх в підсоленій воді близько 5-ти хвилин до м'якості. Зріжте у кожного з листочків потовщену частину біля основи або відбийте її кухонним молоточком, щоб зручніше було згортати голубці.

Моркву очистіть і натріть на тертці. Цибулю очистіть і подрібніть. Обсмажте цибулю і моркву на рослинній олії до м'якості.

Рис промийте до прозорості в декількох водах, всипте в каструлю, залийте водою і відваріть до напівготовності. Досить буде проварити його 5 хвилин після закипання. Потім рис відкиньте на друшляк і остудіть.

З'єднайте в глибокій мисці фарш, рис, цибулю, моркву, томати, часник і кріп, додайте сіль і перець за смаком.

Приступаємо до формування голубців. На край капустяного листа викладіть одну-дві столові ложки начинки. Поверніть лист конвертиком. Використовуйте всі листя і весь фарш.

Читайте також:

"Крапку поставляти у жовтні": астролог розповів, коли закінчиться війна в Україні.

По лінії тата: дочка Путіна терміново поїхала до Німеччини на процедури. Що з нею сталося.

Ліквідація Путіна: пройшла перша секретна зустріч олігархів і політиків.