Відома російська актриса, гумористка і телеведуча Тетяна Лазарєва на 2022 рік мала амбітні плани. Ще б пак, вона повинна була стати суддею гумористичного проекту "Ліга Сміху"на каналі" 1+1 " і з цієї причини 17 лютого знаменитість приїхала до Києва. А ось після початку "спецоперації Путіна" артистка і зовсім полетіла і Іспанію, де влаштувалася на ПМЖ. На відміну від інших російських зірок, вона нікого не обманює і прямо говорить, що повертатися в Росію не збирається.

І правда, Тетяна Лазарєва, яка з початку повномасштабного вторгнення Росії підтримує Україну, охоче дає інтерв'ю журналістам і часто висловлюється про деяких своїх співвітчизників не найкращим чином. А ще вона багато робить для того, щоб донести об'єктивну інформацію до росіян.

Наприклад, Лазарєва намагається ділитися з родичами і друзями, які зараз живуть в Росії, інформацією про те, що насправді відбувається в Україні.

А днями знаменитість і зовсім закликала всіх тих росіян, які проти війни в Україні, виходити на акції протесту 12 червня в різних країнах.

До слова, гумористка не дарма вибрала саме цю дату. 12 червня в РФ відзначатимуть День Росії, тому мітинги Лазарєва влаштовує на противагу тим акціям, які проходитимуть на її Батьківщині.

"Я приблизно уявляю, хто вийде на організовані до Дня Росії акції всередині країни. Я на таке ніколи б не пішла. Та я не в Росії. Тому закликаю всіх, хто також як і я відданий своїй країні, любить її і бажає їй щастя і процвітання – виходити в цей день на міжнародну акцію в тому місті і в тій країні, де ви опинилися через війну", - сказала Лазарєва на тлі синьо-жовтого прапора.

Своє повідомлення ведуча доповнила такими хештегами, як "Мир Україні", "Свобода Росії" і "Трибунал Путіну".

Читайте також:

Максим Галкін у нових виступах почав жартувати над Соловйовим і Скабєєвою.

Мурашки по шкірі: трирічний українець вразив усіх, заспівавши пісню Скрябіна.

"Дістали шматок заліза": соліст" Бумбокс " Хливнюк розповів, як його поранили в обличчя.