У центрі Москви елітний автомобіль Bentley з мигалками з кремлівського автопарку збив звичайного росіянина прямо на пішохідному переході.

І це при тому, що Путін відправляє на забій своїх солдатів з аптечками часів Другої світової війни - грошей на утримання армії немає. А ось на утримання автопарку, в який входять розкішні Bentley з мигалками, гроші знаходяться.

Відео інциденту не так давно з'явилося в мережі. Очевидці повідомляють, що водій розкішної іномарки після інциденту відразу зняв урядові номери і спробував зам'яти конфлікт, зробивши вигляд, що перехожий нібито був противником "спецоперації" в Україні і кидався на урядовий Bentley з мигалками.

До слова, Путін, після отримання серйозних санкцій від Заходу за вторгнення в Україну, заговорив про так зване "імпортозаміщення". Але чомусь досі кремлівські чиновники катаються саме на Bentley з мигалками, а не на Нивах або Ладах.

Зазначимо, що мер Москви Сергій Собянін вже заявляв, що після удару західних санкцій росіяни не залишаться без машин - найближчим часом РФ відновить випуск старої радянської марки "Москвич".

Інформації про нові моделі поки немає, але відомо, що ключовим технологічним партнером підприємства стане КамАЗ. Однак, КамАЗу доводиться теж не легко: всі його моделі, створені для оборонної промисловості РФ, знищуються в Україні сучасною західною зброєю. Зокрема, мова йде про броньовики нового покоління КамАЗ-Тайфун.

Читайте також:

Лавров заговорив про нові переговори: "відводити війська - це не серйозно...".

Данилов попередив: армія РФ навчилася воювати, не треба вважати їх безглуздими.

Вручатимуть навіть на вулиці: українцям розповіли про повістки. Обмежень немає.