Кілька днів тому в Одесі під час комендантської години сталася серйозна вечірня бійка. На відео видно, як посеред галасливої компанії двоє молодих людей почали з'ясовувати стосунки не тільки кулаками, а й ногами. Один з них показав захоплення противника з подальшим кидком його об асфальт і добиванням ногою в голову.

Відео вже облетіло всі українські Telegram-канали.

Бійку під час комендантської години відразу ж прокоментував глава Одеської Військової адміністрації Максим Марченко, зажадавши знайти буйних хлопців, а також вжити заходів щодо закладів, які працювали під час комендантської години.

"У той час, як ворог завдає по нас ракетні удари, коли наші захисники гинуть на полі бою, отримують поранення, не пускаючи орду в нашу область, деякі особи влаштовують бійки біля нічних клубів, порушуючи правила комендантської години і правила роботи, які встановлені для цих закладів", - обурювався чиновник.

8 червня спікер Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук у своєму Telegram розповів, що любителів кулачних боїв вже знайшли, їм вручені повістки в армію.

"З ними проведено профілактичну бесіду, після якої чоловіки виявили бажання отримати, згідно з чинним законодавством, повістки до відповідного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Після проходження медичного огляду та співбесіди громадяни отримають розподіл у певну військову частину з метою участі у захисті та обороні України у воєнний час", - зазначив Братчук.

Читайте також:

Лаврова зганьбили при всіх, поставивши питання: що з вкраденого в Україні вдалося продати? Уважуха журналісту. Відео.

Данилов попередив: армія РФ навчилася воювати, не треба вважати їх безглуздими.

Просто феєрверк: ЗСУ показали, як гримнули склад військ РФ з "Градами" і снарядами.