На найвідоміших радіостанціях Росії почали "крутити" гімн України та українські патріотичні пісні. Примітно, що ці радіостанції дуже часто звучать в приймальнях різного роду державних установ, в тому числі, в канцелярії Кремля.

Як повідомляє УНІАН, прекрасну можливість насолодитися гімном України росіяни отримали завдяки групі невідомих хакерів, які зламали ефірну сітку російських радіостанцій.

"На радіо грає гімн України, антивоєнні пісні (наприклад, Максима Покровського з "Ногу звело") і "Червона калина". Треки йдуть по колу", - йдеться в повідомленні.

При цьому зазначено, що хакери зламали мобільну версію сайту, в результаті чого росіяни слухали гімн України та пісні українською мовою. При цьому зазначено, що в онлайн-ефірі декстопної версії радіо транслювався звичайний ефір.

Раніше відразу на трьох пітерських радіостанціях кілька годин крутили українські та антивоєнні пісні.

Російський журналіст Роман Супер розповів, що на радіо звучали гімн України, "Ой, у лузі червона калина" та інші антивоєнні пісні. Також він опублікував відео із записом радіо. Відеоролик він підписав: "на трьох пітерських радіостанціях (Ретро ФМ, Дорожнє і Нове радіо) більше двох годин на репіті крутили українські та антивоєнні композиції. Відмінна акція".

Читайте також:

Ганьба на весь світ: росіяни прикручують до кораблів ракетні установки, зроблені для суші. Фото.

15-річний українець допоміг ЗСУ знищити колону російських військ під Києвом.

Він втомився: Росія надовго позбулася свого єдиного авіаносця.