Агент ФСБ і колишній ватажок проросійських терористів в Донбасі Ігор Гіркін одним з перших свого часу назвав влада в Києві "сепаратистами". Сьогодні він відсиджується в Росії і збирає "гуманітарну допомогу" для колишніх поплічників, а також коментує російсько-українську війну. На подив багатьох минулого тижня Гіркін визнав перевагу української армії над російською, а також заявив, що" спецоперація " Кремля по Україні повністю провалилася. Українці підхопили тезу про "перевагу" і згадали кілька курйозних моментів.

Ні для кого не секрет, що ще в березні приводом для жартів і сміху стали штабні карти ЗС РФ 1991 року, передруковані з радянських карт. Саме за цими картками росіяни планували вторгнення в Україну, проте зіткнулися з проблемами через декомунізацію, коли були перейменовані не тільки цілі міста, а й вулиці.

Тепер приводом для жартів стала Армійська аптечка. Сьогодні, 6 червня, журналісти Telegram-каналу British Intelligence виклали в Мережу вміст, який був виготовлений ще за часів існування все того ж СРСР.

Так, на фото видно індивідуальний перев'язувальний пакет, виготовлений в 1957 році, а також упаковку зі стерильним бинтом, який був виготовлений дещо пізніше, в 1959 році.

Крім того, там також видніється джгут для зупинки кровотечі, явно виготовлений кілька десятиліть тому.

"Солдати" другої армії світу " настільки суворі, що зупинять кровотечу навіть силою думки. А імпортними турнікетами нехай натовські "неженки " користуються", - жартують українці в мережі.