У боях з російськими окупантами загинув підполковник Збройних сил України, колишній прикордонник Максим Гребенник. Він був відомий за позивним "Чібісу".

Про це розповіла українська журналістка і доброволиця Валерія Бурлакова. Вона також опублікувала цитати Гребенника зі статті про нього, які найкраще характеризували воїна.

"Я коли одружився, дружині сказав:" Ти не думай, що ти на першому місці. На першому місці батальйон". Вона пообіжалася-пообіжалася на мене, але потім зрозуміла", – говорив "Чібіс".

Він також зазначав, що люди, які підтримують капітуляцію – це в основному ті, хто не воював і не проливав кров за Україну. "Вони просто не розуміють, якою ціною нам дісталися ці землі", - зазначав воїн.

Максим Гребенник говорив, що за час війни з РФ на Донбасі в ньому щось змінилося: "ті речі, які мене раніше цікавили, тепер не цікавлять взагалі. Сидимо з друзями, п'ємо по 50, а я думаю собі: "про що вони розмовляють? Мені з будь-яким бійцем-АТОвцем легше знайти спільну мову, ніж з тими, кого я знаю багато років " - розповідав він.

Читайте також: