Західні санкції впливають на кожного по-різному. Наприклад, путінський фанат і пропагандист Кремля Соловйов вирішив заявити, що Росія завдасть ядерного удару і їй за це "нічого не буде".

Відповідну заяву він зробив в ефірі своєї авторської програми, обговорюючи з іншими пропагандистами постачання західного озброєння Україні, передає УНІАН.

"Ми котимося до такого посилення, ми котимося до таких реально кривавих сторінок світової історії, що всі ті, які говорять:" Ми вважаємо для себе, що немає ніяких обмежень, які були в пакті Росії і НАТО. Ми зараз поставимо, що хочемо і куди хочемо"... Ну, спробуйте, спробуйте", - пригрозив Соловйов.

Він також спрогнозував можливі наслідки ядерного удару, розповівши про "мутантів на Уралі".

"Нам би ось це пережити. Якщо все буде розвиватися, як розвивається, то де-небудь на Байкалі залишиться пара мутантів, все інше буде знищено потужним ядерним ударом. До цього все йде. Притому вже не в залежності від бажання якоїсь зі сторін.

Тому що якщо зараз НАТО вирішить, що воно може розміщувати на наших кордонах все, що завгодно. Вони зараз будуть все більше і більше нав'язувати американську зброю Україні... Україна зараз візьме і потрапить по одній з наших ядерних станцій, і понеслася. Процес буде з такою швидкістю некерованою, що мало нікому не здасться. Жахнемо, і нічого не буде", – заявив пропагандист.

Читайте також:

У Кремлі буде істерія: США відправляють в Україну бойові вертольоти. Фото.

Це поганий знак: у Києві та області активувалися російські диверсанти.

Українцям дозволять не платити кредити. Кого торкнеться і чого очікувати.