За словами Володимира Зеленського, найбільш напруженою залишається ситуація в Донецькій і Луганській областях. Також відчувається серйозна напруга на півдні країни.

Як повідомляє Обозреватель, про це глава Української держави заявив в інтерв'ю Робу Шмітту з Newsmax на зустрічі в Києві 31 Травня.

"Ми потіснили ворога з Києва, але за межами столиці ситуація важка. На сході України та півдні Донецька і Луганська. Ми втрачаємо 60-100 солдатів на день убитими і близько 500 осіб пораненими в бою", – визнав гарант.

Разом з тим зазначив, що українська армія тримає свої оборонні рубежі. Сама ж країна, підкреслив він, сьогодні є найсильнішим захисним периметром для всього світу. За його словами, Бог на нашому боці, а Росія і Путін представляють "темну силу".

"Це не щось звичайне або природне. Це фізичний бар'єр, що складається з наших людей... ми повинні зрозуміти, хто є темною силою: це Росія. І вона точно не збирається зупинятися на Україні", - додав президент.

Президент також розкрив одну з найголовніших слабкостей Путіна.

"Якщо ти не можеш говорити, то це слабкість. Слабкість в тому, щоб почати війну, і вони вже продемонстрували її. Якщо ви не можете окупувати цю країну, це слабкість. І одночасно, якщо ви хочете, щоб щось сталося з сім'єю лідера іншої країни, то це політична нездатність що-небудь зробити", – переконаний Зеленський.

Читайте також:

Стусан під зад: найвідомішого росіянина зняли з посади президента. Вперше в історії.

Путіна перекосить: російські зірки почали вішати на будинках прапори України.

Ось і спливло: Лукашенко нагородив своїх Кдбістів за "успішну спецоперацію в Україні".