Секретар Ради Безпеки Росії Микола Патрушев, якого нібито готують на заміну Путіна, заявив, що Польща готується до повного захоплення українських областей.

Як повідомляє УП, про це він сказав у вівторок на нараді з національної безпеки в Приволжі.

Він заявив, що партнери "київського режиму" не проти скористатися нинішньою ситуацією в корисливих інтересах і мають особливі плани на українські землі.

"Судячи з усього, Польща вже переходить до дій із захоплення західних українських територій", - заявив Патрушев.

За його словами, це підтвердив візит до Києва польського президента Анджея Дуди і його слова про те, що"незабаром польсько-український кордон перестане існувати".

Раніше в травні Дуда запропонував укласти нову угоду про дружбу між Польщею і Україною, а також заявив, що кордон між двома країнами повинен об'єднувати, а не розділяти.

Патрушев також заявив, що"вже цілий ряд держав ведуть активну роботу з розчленування України".

Раніше таблоїд The Sun опублікував статтю про стан здоров'я Путіна. Стверджується, що у нього хвороба Паркінсона і шизоаффективное розлад. За інформацією видання, у разі тривалого відновлення влада на якийсь час перейде до Миколи Патрушева, секретаря Радбезу РФ.

Telegram-канал Generall SVR пише, що на сьогодні Патрушев має більше всіх вплив на Путіна, крім того, він його лякає змовами і замахами на життя.

Читайте також:

До 1 червня і до 1 липня: Путін встановив генералам терміни захоплення двох областей.

Путін залишиться один: від нього пішов важливий радник, який працював 22 роки.

Захищав Україну: в бою не стало відомого українського чемпіона.