До 30 років він встиг двічі збанкрутувати, а в 40 залишив бізнес. Про те, що сьогодні Віталій Кім не просто чиновник, а один з найпопулярніших людей в Україні, схоже, знають і в Росії. Ще б пак, вже 97 днів глава Миколаївської ОГА Віталій Кім не тільки обороняє рідну область від російської армії, але і не втрачає позитивний настрій. А ось в Росії його напередодні "поховали".

Так, 30 травня 2022 року в російських ЗМІ почали поширювати інформацію про загибель керівника Миколаївської ОВА Віталія Кима.

Сьогодні, 31 Травня 2022 року голова Миколаївської ОВА Віталій Кім спростував дану інформацію. Так, чиновник записав відео, яким підтвердив, що він живий-здоровий і працює на перемогу.

"Пишуть, що помер. Але радує не це, а радує те, що є реакція друзів. Дзвонить Марченко і каже, А ти чому не запросив мене на похорон? А я йому відповідаю, що сам як би спізнююся. Все в порядку, ми працюємо", - заявив Кім.

Щоправда, Віталій Кім не уточнив, про якого Марченка він говорив – Максима Марченка, керівника Одеської ОВА, або про генерала Дмитра Марченка, який курирує оборону Миколаївської області.

Він також уточнив, що Миколаїв і область знаходяться під постійними обстрілами.

"Обстрілюють наше місто, область. Військові захищаються, тіснять. Все за планом. Дуже сильно стріляють. Потрапили в будинок з двома дітьми, вони живі", - прокоментував Кім поточну ситуацію в регіоні.

Читайте також: