Російський рок-музикант, лідер групи "Машина Времени" Андрій Макаревич розповів, що думає про пропаганду рф, тих хто її підтримує і їй слід, а також чи можливо протистояти їй.

Артист підкреслив, що мотивація артистів, які їздять з турами за війну з рашистською символікою напереваги, йому не те, щоб незрозуміла. Людей, які схвалюють військову агресію Макаревич автоматично викреслює зі свого життя, а значить і їх думки і долі втрачають для нього усілякий інтерес.

"Навіщо мені їх розуміти? Мені не цікаво їх аналізувати. Абсолютно. Стільки цікавих речей на світі, а я буду це аналізувати...", - заявив музикант. Також він додав, посилаючись на недавній Форум вільної культури, який стався в Ізраїлі, і гостей, які його відвідали (Пугачова, Гребенщиков, Сміхів та ін.): "Я отримую колосальну насолоду, що слухаю тих, хто тут зібрався. Ось вони мені цікаві. Все життя були цікаві. Є можливість послухати їх. А хто пише букву Z-так пішли вони в [зад-неценз.]".

Читайте також:

Фронтмен гурту "Машина времени" Андрій Макаревич за допомогою пісні спробував донести російським солдатам, що вони не "визволителі", а загарбники.

Легендарний співак відповів усім тим, хто засуджує артистів, які залишили Росію через вторгнення в Україну.

"Ви чмо і бандити!": окупанти знищили будинок танцюриста Лободи. Хлопець зірвався