На Заході вже не раз говорили про те, що Путін несе історичні втрати, які навіть не можна порівняти з втратами СРСР під час війни в Афганістані.

Але Путін впевнений, що він переможе, навіть ціною знищення всього чоловічого населення Росії. Ось тільки росіян забули чомусь запитати: чи готові вони лягти в землю заради маразматичних ідей 70-річного бункерного президента Путіна?

Тим часом, ЗСУ продовжують знищувати особистих командирів Путіна і Шойгу.

Захисники України ліквідували чергового командира російських окупантів - підполковника Олександра Досягаєва. Він очолював десантно-штурмовий батальйон 104 десантно-штурмового полку.

Інформацією про усунення ворога поділився офіцер ЗСУ Анатолій Штріліц в особистому Telegram-каналі.

У минулому році Досягаєв брав участь у фестивалі "Армія Росії-2021". Він навіть встиг заробити першість в категорії "крилата піхота" і засвітитися на телебаченні. Однак це не допомогло командиру пережити зіткнення з ЗСУ.

Де і за яких обставин усунули Досягаєва, не уточнюється. Вчора, 27 травня, радник голови офісу президента України Олексій Арестович розповів, що на Донбасі ЗСУ обстріляли командний пункт ворог. У ньому перебувало понад 20 старших офіцерів. Можливо, загибель підполковника-це якраз результат влучного удару українських захисників.

Читайте також:

Все місто зустрічало героїв на колінах: у Вінниці прощалися з дев'ятьома захисниками.

80 хвилин: Путіна загнали в кут. Терміново вимагають вивести війська з України.

"Україна виграє цю війну. Питання в тому, якою ціною і коли": заява Зеленського.