Російський бункерний президент Путін на старості років виснажився і, по всій видимості, вирішив виснажити свою ж армію. Відправляючи тисячі своїх солдатів в якості "гарматного м'яса" на територію України, Путін вже перестав вважати втрати, які стали історичними.

Не маючи можливості поповнити ряди своїх військ професійними військовослужбовцями, Путін вирішив доукомплектовувати втрати молодими і непідготовленими солдатами.

Як повідомляє УП з посиланням на розслідувачів Conflict Intelligence Team, Кремль вже почав повномасштабну підготовку резервних батальйонів, які будуть відправлені на забій в Україну.

"Ми отримали доступ до одного документа Генштабу Росії від 11 травня, який був розісланий по військових округах. У ньому дається наказ про початок підготовки так званих резервних батальйонів.

У полках є третій батальйон найнижчої готовності (в основному там служать строковики). З офіцерів-контрактників цих батальйонів, штатних військових, що залишилися в пунктах постійної дислокації, і резервістів, які підписали короткострокові контракти, будуть комплектуватися нові підрозділи. Їх будуть озброювати, давати техніку, і відправляти на 30–денне навчання на полігонах", - зазначають розслідувачі Conflict Intelligence Team.

З документа випливає, що російська армія може підготувати до 19 червня приблизно 60-70 батальйонів, це приблизно 30-40 БТГ.

Розслідувачі вважають, що така підготовка резервних батальйонів ускладнює потенційну мобілізацію.

"При відправці цих третіх батальйонів на фронт в пунктах постійної дислокації не залишається ні техніки, ні людей з бойовим досвідом, які могли б навчати мобілізованих", - пояснюють вони.

Читайте також:

Готують потужний штурм Києва: Путін збирається до осені здобути перемогу.

Кінець Москві: Українська церква стала самостійною і відреклася від Кирила.

"Крапку поставлять у жовтні": астролог розповів, коли закінчиться війна в Україні.