Не так давно в Дніпрі камери вуличного спостереження зафіксували напад на звичайного перехожого. До нього підбіг чоловік і відрізав ніс. Відзначається, що з неадекватом перебувала жінка.

Як повідомляє ТСН, потерпілий вижив і перебуває на лікуванні. Під час обстеження території поліцейські виявили ніс в одному зі сміттєвих баків.

Нагадаємо, раніше відомий український хіп-хоп-артист Олег Михайлюта, більш відомий як Фагот, розповів про жахи, які йому довелося побачити в рідному Харкові після обстрілів міста російськими окупантами.

Він повідав історію, як побачив у сміттєвому баку чиїсь ноги.

"Північна частина і центр міста – дуже жорстко, дуже боляче дивитися. Я ж закінчив консерваторію. Вона в самому центрі на площі Конституції знаходиться. І коли ти на Палац Праці дивишся, а він такий гарний був, та він і зараз гарний, хоча і розбитий вщент - жодного вікна немає, всередині дворика цього палацу все сміттям завалено. Причому у нас був такий екзистенціальний прихід, коли ми фотографуємо все це, нас дуже вражає, потім сідаємо в машину, дістаємо телефони і хтось каже: "Ти бачиш?", а там у смітті ноги лежать. Ми потім усвідомили, що це манекен, але такий шок був спочатку. Ми реально вилізли з машини, повернулися, перевірили – реально манекен. Жерсть. Просто жесть", – розповів музикант.

Читайте також:

Лукашенко ошаліє: ЗСУ ліквідували білоруського полковника разом з літаком.

"Говоритимуть іншою мовою": Україна отримала потужний козир. Кремль буде лихоманити.

Готуємося до паніки і депресії: Арестович не витримав і розповів, чого очікувати.