ПриватБанк вирішив порадувати українців, ввівши дуже популярну послугу з оплати частинами і Миттєву розстрочку.

Як повідомляє прес-служба банку, ці послуги стали доступні вже з 25 травня.

"Оплата частинами і миттєва розстрочка повертаються. Тепер ви знову можете робити покупки в кредит. ... Переглядайте доступний ліміт та інформацію по кредиту в додатку Приват24: сервіси - кредити - Оплата частинами/миттєва розстрочка", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше ПриватБанк попередив клієнтів про черговий шахрайський ресурс, який, прикриваючись виплатою грошової допомоги від держави, намагається викрасти особисті та фінансові дані.

За даними служби безпеки банку, 23 травня шахраї почали поширення через соцмережі фейкового повідомлення про термінову "перевірку карт" під приводом виплати допомоги від держави.

У повідомленні шахраї пропонують клієнтам для" перевірки " карти перейти за посиланням на фішинговий сайт для крадіжки фінансових даних.

"ПриватБанк в черговий раз нагадує клієнтам про те, що інформація про державні виплати та порядок отримання допомоги розміщена виключно через офіційні канали. Якщо ви отримали повідомлення про подібні фейки, ні в якому разі не можна переходити за посиланням на шахрайські ресурси", - йдеться в повідомленні Приватбанку.

Читайте також:

Найближчий тиждень стане вирішальним: ворог стягує сили.

Росія терміново перекидає в Україну списані танки без захисту. Відео.

Зеленський зробив заяву про мирні переговори. Почнуться після активної фази.