Після того, як ЗСУ показали російським окупантам, хто на території України є справжнім господарем, є велика ймовірність того, що вже до кінця цього року наші війська витіснять російських загарбників з Криму.

Прогнози щодо звільнення окупованого Криму в інтерв'ю Українській правді озвучив голова Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

"До кінця року, як мінімум, ми повинні зайти на територію Криму", - заявив він.

Буданов також назвав два варіанти завершення війни в Україні. Один з них - це розвал Росії на кілька регіонів.

"Перший - зміною політичного керівництва при формальному збереженні територіальної цілісності Росії. Підкреслюю - при формальному. При цьому варіанті всі звинуватять особисто Путіна і найближче його оточення і скажуть, що Росія ні при чому.

Виводитимуть війська з усіх окупованих територій по всьому світу. Окуповані території повернуться в ті країни, кому вони в принципі і належать - в Грузію, Японію, Німеччину і так далі.

Росія ж почне відновлювати функціонування як цивілізована держава. Почне заново, скажімо так. На певний період часу це буде працювати. Далі нам покаже тільки історія.

Другий варіант - це поділ Росії на три і більше частини. Росія може розділитися на три і, може бути, більше частини. В нові незалежні держави", - резюмував Кирило Буданов.

Читайте також:

"Знайдіть хоч руку": генерал РФ благав знайти військового племінника, який потрапив в Україну.

Найпотужніша підтримка: Чехія, Італія і Греція передають ЗСУ вертольоти, танки і ракети.

Великі міста Росії охороняти нікому: Кремль кинув всі сили в Україну.