Приготувати шаурму в домашніх умовах нескладно, продукти для шаурми можна купити в більшості супермаркетів знаючи кілька правил приготування і згортання начинки, я покажу вам як приготувати шаурму з куркою в тонкому лаваші в домашніх умовах.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяТрадиційну шаурму готують з овочами і м'ясом,можна зробити навіть вегетаріанську шаурму. Начинку для шаурми переважно кладуть в лаваш але також можна в Піту, тортилью.
Цей рецепт - з великою кількістю м'яса і овочів, з чудовим соусом, одним словом-домашню! Варто спробувати!
Інгредієнти на 4 порції:
- 500г-куряче філе;
- 200г-сир твердий;
- 4шт-лаваш;
- 300г-білокачанна капуста;
- 1шт-цибуля ріпчаста;
- 1шт-морква;
- 2шт-помідор;
- 1шт-свіжий огірок;
- 2 шт-мариновані огірки;
- 50г-листя салату мікс;
- спеції - за смаком;
- сіль, перець - за смаком.
Для соусу потрібно змішати 4 ст.л класичного йогурту, 4 ч. л гірчиці, 1/2 перцю чилі, 2 зуб. часнику, 15г кропу, 15г петрушки.
На сухий добре прогрітій сковорідці-гриль обсмажуємо шаурму з кожного боку приблизно по 3-4 хвилини. Вогонь повинен бути середнім, щоб лист лаваша не пригорів.
Подавати шаурму з куркою потрібно поки вона ще тепла.
Читайте також:
"Від виразки шлунка відпала нога": Кремль придумав, як не платити пораненим військовим.
Ховали в корівнику: ЗСУ захопили трофейний танк путінської армії. Відео.
Вважався найкращим снайпером: ЗСУ відправили на спокій російського стрілка.