Глава Росії на третій місяць війни проти України і після всього, що світ побачив у Бучі та Гостомелі, продовжує щось говорити про боротьбу з нацизмом...

Так, стало відомо, що Президент Росії Володимир Путін напередодні сакрального для Кремля свята 9 травня привітав лідерів і громадян країн СНД, а також народи Грузії та України з 77-ю річницею Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Відповідна інформація була опублікована на сайт Кремля 8 травня.

Відомо, що" вітальні послання " отримали лідери і громадяни країн СНД, а також представники і жителі окупованого Донбасу, Абхазії і Південної Осетії.

"Сьогодні наш моральний обов'язок-дбайливо зберігати і передавати підростаючим поколінням пам'ять про події тих суворих років. Ми повинні разом рішуче протистояти будь-яким спробам спотворити і фальсифікувати історію, переглянути підсумки Великої Вітчизняної війни, виправдати жахливі злодіяння, вчинені нацистами і їх поплічниками", - зазначив Путін.

У посланні ветеранам Другої світової війни і громадянам України російський президент "підкреслив неприпустимість реваншу ідейних спадкоємців тих, хто був повалений у Великій Вітчизняній війні".

Путін також висловив упевненість в тому, що"традиції братської дружби і взаємовиручки, загартовані в суворі воєнні роки, були і залишаються непорушною основою для побудови і розвитку конструктивних, добросусідських відносин між нашими країнами і народами".

Читайте також: