Ще в 2004 році Президент Росії Володимир Путін заявляв, що " якщо сім років бути президентом і працювати з повною віддачею, то з розуму можна зійти". І тут потрібно згадати, що вперше Путін був обраний президентом Росії 26 березня 2000 року, а потім переобирався в 2004, 2012 і 2018 роках. Ось і не дивно, що в його оточенні ходять чутки про його психічної хвороби.

70-ий день в Україні йде війна, яку під виглядом "спеціальної операції" з порятунку російськомовного населення почав Володимир Путін.

При цьому рівень життя свих власних громадян кремлівського лідера по всій видимості не цікавить. Більше того, подейкують, що управління країною Путін значною мірою делегував прем'єр-міністру Михайлу Мішустіну, а сам зацікавлений лише в "демілітаризації" і "денацифікації" українців. Про це пише Обозреватель.

Вважається, що президент Росії Володимир Путін взяв на себе повний контроль над війною в Україні і висуває нездійсненні вимоги до військових напередодні 9 травня.

Зокрема, згідно з повідомленням Генерального штабу Збройних сил України, однією з таких вимог є взяття російськими військами Кривого Рогу-рідного міста президента України Володимира Зеленського.

При цьому всі розуміють, що захоплення міста з населенням в 600 тис.чоловік в такі найкоротші терміни навіть теоретично не представляється можливим, ось і кажуть, що у диктатора явно проблеми з головою, адже людина в тверезому розумі ставити такі завдання не буде.

Деяку інформацію про стан здоров'я багаторічного лідера РФ надав колишній агент КДБ Борис Карпічков.

Так, за його словами, Путін – параноїк, який "збожеволів" і може страждати недоумством.

"Він вважає буквально всіх, включаючи тих, хто працює в російських спецслужбах, і навіть у своєму найближчому оточенні, зрадниками. Він настільки підозрілий і настільки одержимий своїми параноїдальними ідеями, що його тепер можна порівняти зі Сталіним", – сказав Карпічков.

Відзначимо, що в останні роки життя правитель СРСР Йосип Сталін і правда був вкрай недовірливий і параноїдальний. Наприклад, він наказав заарештувати одного з лікуючих його лікарів за пораду піти з політики і зайнятися власним здоров'ям.

Колишній агент КДБ Карпічков вважає, що причиною дивної поведінки Путіна може бути як хвороба Паркінсона, так і рак, і інше захворювання. Однак якихось доказів він не надав.

"Я сам не медик... але є серйозні побоювання, що Путін страждає численними фізичними захворюваннями – можливо, через спортивні травми в молодості. Це поряд з деякими проблемами, які зачіпають літніх людей, такими як недоумство на ранніх стадіях", – зазначив він.

При цьому прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков наполягає на тому, що здоров'я президента відмінне.

Читайте також:

Три міста в небезпеці: астролог розповів, де можуть бути обстріли. І це не центр.

Літак "судного дня" Путіна раптово підняли в небо. Відео.

Падіння Кримського мосту: запустили сайт зі зворотним відліком. Залишилося мало.