Простий, але дуже цікавий по поєднанню інгредієнтів салат з консервованої квасолі, вареної моркви, яєць, маринованих огірочків і зелені по праву займе почесне місце у вашому меню.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяРецепт:
- квасоля консервована-1 банка;
- яйця-3 шт;
- морква - 1 шт;
- огірки мариновані ( солоні) - 5небольших;
- часник-1 зубчик.
Для початку потрібно відварити моркву. Для цього її потрібно залити холодною водою врівень і поставити на плиту, на сильний вогонь. Коли вода закипить, вогонь потрібно зменшити до мінімуму і залишити моркву варитися до м'якості (близько 25-30 хвилин). Готову моркву необхідно остудити. Далі очистити від шкірки і нарізати моркву кубиками.
Паралельно з відварюванням моркви варимо круто яйця (протягом 10 хвилин після закипання води). Потім перекладаємо їх в холодну воду, щоб вони повністю охололи. Далі яйця потрібно очистити від шкаралупи і також нарізати кубиками.
Мариновані огірки нарізаємо кубиками приблизно такого ж розміру, що і морква.
З консервованої квасолі зливаємо рідину.
Для заправки салату використовуємо:
- рослинна олія-200 мл;
- молоко-100 мл;
- оцет яблучний 6%-2 ст. л.;
- гірчиця - 1 ч. л. (середньої гостроти);
- цукор-1/2 ч. л.;
- сіль - 1/2 ч. л.
Все це потрібно збити блендером і заправити салат.
Читайте також:
Кремлівські ЗМІ пишуть, що ЗСУ володіють чорною магією. Це пояснює перемоги.
Курортного сезону в Одесі не буде. Можна підірватися на пляжі.
Путін цього не очікував: до його кордонів стягнули війська США і загін винищувачів F-35.