інгредієнти для тіста:

  • борошно 500гр;
  • цукор 1 ст. л.;
  • сіль 1 ч. л.;
  • дріжджі 0,5 ч. л.;
  • тепла вода 100мл;
  • тепле молоко 100 мл;
  • рослинна олія 100мл;
  • яйце 1 шт.

Для приготування тіста:

Просіваємо борошно і додаємо всі сухі інгредієнти: дріжджі, цукор, сіль. Перемішувати.

У борошні робимо поглиблення і додаємо теплу воду, тепле молоко, яйце і масло, перемішуємо і збираємо тісто ложкою.

Потім вимішуємо тісто руками, приблизно хвилин 7. Тісто буде м'яке і не буде липнути до рук.

З тіста формуємо кульку, кладемо його в миску і накриваємо плівкою. Ми залишаємо тісто в теплому місці для підйому, приблизно на 1 годину.

Начинка:

  • яловичий фарш 400гр;
  • лук 1 шт-пропускаємо через блендер до стану кашки;
  • сіль 1,5 ч. л. ;
  • перець 1/4 ч. л.;
  • кумін 1 ч. л.

Добре перемішуємо начинку.

Коли тісто стане повітряним і пористим, розкачуємо його в пласт товщиною 0,5 см і робимо "ромашку".

Випікати 180-190°С 35-45 хвилин аджика або кетчуп сир моцарелла випікати ще 10 хвилин

Читайте також:

Путіна проклянуть: залишки елітної дивізії РФ відправляють в "дрімуче пекло".

Буряти проти кадирівців: війська Путіна не поділили українців.