Всі знають, що Газпромбанк - це ключовий банк путінської Росії. І останнім часом там творяться дивні речі. Ще б пак, всього кілька днів тому один з віце-президентів Газпромбанку Владислав Аваєв, за версією російських силовиків, вбив дружину і дочку і застрелився. Крім того, 28 лютого в петлі було знайдено тіло Олександра Тюлякова – заступника гендиректора Єдиного розрахункового центру Газпрому. А ось ще один віце-президент російського Газпромбанку ігор Волобуєв здивував весь світ своїм вчинком.

У Росії Ігоря Волобуєва знає все керівництво країни. Ще б пак, до березня 2022 року Ігор Волобуєв був віце-президентом Газпромбанку, а перед цим – багато років керував прес-службою Газпрому.

І ось стало відомо, що він кинув "тепле" місце в Газпромбанку і повернувся в Україну. Більш того, чоловік вступив до лав тероборони.

Про це він розповів особисто виданню The Insider, а також інтерв'ю з Волобуєвим опубліковано в Youtube.

Так, чоловік зізнався, що він народився і закінчив школу в Охтирці Сумської області. Там же у нього живе батько, молодший брат і друзі.

Волобуєв зізнався, що з першого дня війни йому дзвонили люди, яких він знав з дитинства і говорили, що "їм за нього соромно".

"Знаєте, що мені сказали? Щоб ми більше ніколи не чули, що ти охтирчанин, що ти українець. Ніколи", - і ці слова стали для мене вирішальними.
Чоловік згадує, що після цих слів зібрав речі і 2 березня полетів з Росії.

"Я більше не міг перебувати в Росії. За національністю я українець, народився в Охтирці, я не міг більше спостерігати з боку, що творить Росія з моєю Батьківщиною. Мій візит-це як покаяння, я хочу відмитися від свого російського минулого. Я хочу залишитися в Україні до перемоги", – заявив Волобуєв.

Він розповів, що його батько під час російського вторгнення місяць прожив в Охтирці в холодному підвалі. Волобуєв також зазначив, що з 2004 року хотів повернутися в Україну, але раніше не міг цього зробити через сімейні обставини.

"Це (агресія Росії проти України, - ред.) міжнародний злочин з боку Путіна, російської влади і, насправді, російського народу. Тому що тут вбиває українців не Путін, краде унітази не Путін, гвалтує жінок не Путін. Це і є російський народ", - висловив свою думку емігрант.

Читайте також:

Мережа супермаркетів АТБ порадувала українців: цього довго чекали.

У Росії вже заговорили про крах Путіна: це відбудеться якраз на 9 травня.

Яке ж воно криворуке: ешелон з російською технікою пішов під укіс. Відео.