У терористичному псевдодержавному утворенні " ДНР "оголосили про заснування"медалі За звільнення Маріуполя". Таку заяву зробив так званий ватажок " ДНР " Денис Пушилін.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко. Він також опублікував фотографію цієї медалі, на зворотному її боці стоїть дата – 21 квітня 2022 року.

Так звану медаль збираються вручати тим загарбникам, які" особливо відзначилися " під час жорстокого захоплення і бомбардувань українського міста.

Як зазначив Андрющенко, окупанти намагаються створити псевдореальність і ілюзію встановлення контролю над містом, а самі бояться залишатися в Маріуполі.

До речі, за словами радника мера, псевдомер і його команда з'являються в місті виключно в супроводі охорони військових для фотографій і відеороликів про "поліпшення".

"Псведореальность. Росіяни все ще намагаються створити ілюзію контролю міста. Навіть Пушилін анонсував медаль»За взяття Маріуполя". А в той же час вся незаконна адміністрація міста від окупантів працює... в Мангуші в приміщенні колишньої районної адміністрації", – написав Андрющенко.

"Вони не розуміють, звідки ми беремо інформацію, навіть незважаючи на жорстку фільтрацію і зачистку. Що тут скажеш-Маріуполь даватиме відсіч до останнього маріупольця, який залишиться в місті», – зазначив Андрющенко.

Читайте також:

Мережа супермаркетів АТБ порадувала українців: цього довго чекали.

У Росії вже заговорили про крах Путіна: це відбудеться якраз на 9 травня.

Яке ж воно криворуке: ешелон з російською технікою пішов під укіс. Відео.