Вже ні для кого не секрет, що Президент Росії Володимир Путін зі своєю армією прагне здобути хоч якусь перемогу в Україні до 9 травня і влаштувати в Москві традиційний Парад Перемоги. В першу чергу путінський розрахунок на те, щоб захопити Донбас і забезпечити сухопутний коридор до Криму. Саме це він, по всій видимості, вирішив продати своєму народу як велику перемогу. І хоч реальність зовсім інша, але люди по вертикалі бояться Путіну таке доповідати.

Радник глави офісу президента України Олексій Арестович заявив, що російські генерали бояться доповідати Кремлівському диктатору Володимиру Путіну погані новини про війну в Україні. Просто люди по вертикалі бояться Путіну таке доповідати.

"Путін категорично заборонив доповідати про неуспіхи. Йому доповідають тільки про успіхи, про майбутні успіхи. Це найгірший вид, про які може доповідати начальство", - сказав Арестович в ефірі Фейгін Live, увечері в понеділок, 15 квітня.

По всій видимості, впевнений Арестович, Путіну не доносять повної картини про російське вторгнення, а також той факт, що практично 100% населення негативно ставляться до російських окупантів.

За словами Арестовича, у військово-політичному керівництві країни-агресора настільки втрачено управління, що Путіну змушені "продавати майбутні перемоги".

"Це катастрофа, так не можна планувати. Мабуть, в бункері панує така параноя, що не можна взагалі прийти з поганою новиною. Це означає Або дикий страх, або неможливість прорахувати позицію. Чи то там репресії пройшли, чи обіцяні репресії", - припустив Арестович.

Читайте також:

Мережа супермаркетів АТБ порадувала українців: цього довго чекали.

У Росії вже заговорили про крах Путіна: це відбудеться якраз на 9 травня.

Яке ж воно криворуке: ешелон з російською технікою пішов під укіс. Відео.