На 62-й день війни проти України стало всім у світі абсолютно ясно: Росія-країна-Ізгой на довгі роки. Ще б пак, Путін завдяки своїм диктаторським замашкам зумів ополчити проти себе і росіян навіть традиційно нейтральні країни. Так, Швейцарія приєдналася до санкцій Євросоюзу, Монако наклала санкції на майно російських олігархів, а Швеція і Фінляндія вступають в НАТО. Схоже і про прихильність від Туреччини доведеться забути.

Стало відомо, що представник найбільшого європейського туроператора TUI Tantur направив готелям Туреччини вимогу, в якій йдеться про необхідність скасувати броні всіх туристів з Росії. Справа в тому, що туристи з Європи не бажають перебувати в одному готелі з тими, хто проводить варварську війну проти України. Про це пише Оглядач.

"Мета цього листа-повідомити вам, що всі операції Tantur в Туреччині для TI Travel LLC, TI Baltics SIA і Borublita Holdings Limited припинені" — йдеться в листі.

При цьому Турецька філія TUI Tantur пояснив, що це пов'язано з вимогою, що надійшла від туроператорів з країн Балтії, що мають з компанією договори. У ній прибалтійські туроператори зажадали, щоб в готелях, куди будуть заселятися їхні клієнти, не повинно бути туристів з Росії.

Відомо, що скасування бронею готелів в Туреччині від цих туроператорів діятиме до 31 Травня. Згодом дані планується оновлювати 20 числа щомісяця. Як зазначається, лист підписав фінансовий менеджер Tantur Travel as Джезмі Озкан.

TUI Tantur працює на Прибалтійському ринку з такими туроператорами, як TI Travel LLC, TI Baltics SIA і Borublita.

Таким чином, існуюче бронювання відпочинку має бути скасовано, а відпочиваючі в Туреччині туристи з РФ – виселені.

Додатково до цього повідомляється, що російський підрозділ компанії TUI Tantur в Туреччині закрилося, а його співробітники звільнені.

Слід зазначити, що група компаній TUI Group утворена в 2014 році в результаті злиття двох найбільших європейських туристичних компаній: німецької TUI AG і британської TUI Travel PLC. Штаб-квартира компанії TUI Group знаходиться в Німеччині.

Читайте також:

Яке ж воно криворуке: ешелон з російською технікою пішов під укіс. Відео.

Ворога відправлять у пекло: ЗСУ отримають від Британії "пекельні машини".

Данилко розповів, чому не знімає кепку: "Один хлопець дуже здивувався, побачивши це".