Ще в 2015-му році цей товариш зрадив Україну, перейшовши на бік російських окупантів. Він наводив ворожу артилерію, надаючи їм всю необхідну інформацію.

Минув час і зрадник був покараний тими самими російськими окупантами, на чий бік він перейшов і допомагав знищувати українські мирні квартали.

Як повідомляє Українська правда, звали зрадника Валерій Кірсанов. Його продажне життя обірвалося в Маріуполі в результаті обстрілу російських військ. До слова, в 2015-му році він якраз коригував вогонь росіян саме по цьому місту.

"У Маріуполі від обстрілів російської армії, від російських снарядів загинув Валерій Кірсанов. Та ж мраZота, що в 2015 році привела російські "Гради" на мікрорайон "Східний". Який фактично уникнув покарання через "правку Савченко", - повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram.

Кірсанова засудили до дев'яти років в'язниці в 2016 році, але він подав апеляцію і справа розглядалася повторно. У червні 2019-го суд підтвердив вирок, проте 15 серпня Кірсанов вийшов на свободу за "законом Савченко".

Тоді на виході з Маріупольського СІЗО на Кірсанова напали жителі мікрорайону Східний та активісти. Люди тримали плакати" Кірсанов вбивця "і"Східний пам'ятає". Кірсанова облили зеленкою.

Читайте також:

Удар по Путіну! Вперше за 100 років Туреччина завдала удару по Кремлю. Такого ще не було.

Українці аплодують: Боклан розповів байку про російську свинячу собаку. Відео.

Гірше Сталіна: Путін вивозить українців до Чувашії. Занадто добре жили.