Стало відомо, що позбавлений мандата депутат Верховної Ради, а нині підозрюваний у державній зраді Ілля Ківа попросив у президента країни-агресора Російської Федерації Володимира Путіна громадянство РФ.

Лист Путіну Ківа виклав у Telegram.

Ківа в стилі кремлівської пропаганди написав, що українці і росіяни "один народ". Заявив, що він" бореться за відновлення братніх відносин", а Росія зараз" звільняє " Україну.

Ківа поклявся перед Путіним "виконувати зобов'язання, зміцнювати державні кордони і захищати Російську Федерацію", яку він готовий називати "Батьківщиною".

Зазначимо, що в Україні одіозного екс-депутата підозрюють у державній зраді, посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, незаконному поводженні зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами і пропаганді війни. Більше того, Личаківський районний суд міста Львова його навіть заарештував, щоправда, заочно.

Відомо, що Ілля Ківа ще до початку повномасштабного російського вторгнення втік до Іспанії, а 28 Лютого з'явився в програмі кремлівського "Першого каналу".

Прохання Ківи до Путіна не пройшло повз вуха гумориста Юрія Великого і той здивував українців яскравою пародією на нардепа-зрадника з ОПЗЖ Іллю Ківу, який попросив політичного притулку у Путіна.

Карикатурне відображення на одіозного діяча гуморист опублікував на своєму каналі в Youtube.

Читайте також:

Якщо був у теробороні: які виплати та пільги передбачені. Список.

Це вже переворот: російських олігархів і топ-чиновників почали ліквідувати разом з сім'ями.

Vodafone обрадував українців безкоштовним трафіком. Що змінилося.