Абоненти в роумінгу автоматично отримають трафік, хвилини для дзвінків і SMS-повідомлення за свою звичайну абонплату.

З 20 квітня оператор мобільного зв'язку Vodafone Ukraine безкоштовно видає своїм абонентам розширений пакет послуг "доступний роумінг", якими можна користуватися за кордоном. Про це компанія повідомила на своєму офіційному сайті.

Послуга" доступний роумінг " Vodafone включає в себе:

  • 10 ГБ мобільного інтернету;
  • 250 хвилин для вихідних дзвінків на номери Vodafone;
  • 50 хвилин для вхідних / вихідних дзвінків на номери інших операторів (українських або іноземних);
  • 100 SMS-повідомлень для відправки на будь-які номери.

Vodafone Ukraine обіцяє знімати тільки звичайну абонплату, передбачену українськими тарифами. Пакет надається тільки раз на місяць, після закінчення безкоштовних хвилин, повідомлень і трафіку оператор почне знімати гроші за зв'язок в роумінгу за звичайними умовами. При зміні тарифного плану послуга зберігається.

Незабаром оператор почне автоматично підключати послугу своїм абонентам, але бажаючі вже зараз можуть оформити її вручну, набравши на телефоні *600*6#. Абоненти отримають її тільки за умови, що внесли абонплату або мають достатньо грошей на рахунку. Перевірити кількість залишилися бонусів можна за номером * 600 * 61#.

Оператор зазначає, що для підключення "Доступного роумінгу" необхідно спочатку відключити послугу "Роумінг як вдома". Одночасно з " доступним роумінгом "можна підключити послуги лінійки" Гігароумінг", в першу чергу будуть використовуватися безкоштовний пакет. Додатково можна замовити послугу "тиждень розмов", яка відразу ж стане пріоритетною.

"Доступний роумінг" надається в 27 країнах: Австрії, Бельгії, Болгарії, Великобританії, Греції, Данії, Естонії, Ірландії, Іспанії, Італії, Латвії, Литві, Молдові, Нідерландах, Німеччині, Норвегії, Польщі, Португалії, Румунії, Словаччині, Туреччині, Угорщині. Фінляндії, Франції, Хорватії, Чехії та Швеції. У коментарі в Facebook служба підтримки додала, що якість послуг зв'язку за межами України залежить від місцевих операторів. При необхідності можна вручну вибрати іншу доступну мережу.

Читайте також:

Ось і почалося: вперше майже за 20 років Японія звинуватила РФ в окупації

"Це військова мета": у Росії заявили, що будуть атакувати військову допомогу для України

Зеленський заявив про паради на 9 травня: "будуть ненавидіти..."