Не так давно секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов заявив, що російське вторгнення в Україну планувалося на 22 лютого, і саме до нападу цього дня готувалася українська влада. А зараз спливли не менш цікаві подробиці.

Так, секретар РНБО Олексій Данилов заявив, що Росія після захоплення України хотіла поставити при владі у Києві високопоставлених українських військових, а це свідчить про те, що у Путіна в Україні була потужна проросійська підтримка.

"Після того, як вони мріяли, що через 2-3 дні вони займуть нашу країну, деякі люди з великими погонами повинні були очолити уряд, всі наші інституції, - це були українські військові найвищого рівня" - це були українські військові найвищого рівня", - сказав Данилов в останньому інтерв'ю.

При цьому політик не назвав імен цих українських військових, а також те, що з ними відбувається зараз.

Більше того, за словами Данілова, у Путіна був прописаний розгорнутий план, як все мало відбуватися.

Так, секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данилов стверджує, що російська верхівка мала намір депортувати значну частину українців у концентраційні табори на заході Сибіру для примусових робіт з будівництва нових міст росіянам.

"Ми свідомі до того, що Путін зупинятися не збирається. Ні 9 травня, ні 10, ні 20. Завдання Путіна, яке він поставив перед своїми військовими, доволі просте — знищення нашої держави. Інших завдань у них немає" - заявляють в РНБО..

До слова, Данілов уже поділився з українцями своїм баченням як в ідеалі повинна закінчитися війна з РФ. На його думку, Росія в кінцевому підсумку "просто розвалиться", а Білорусь стане вільною демократичною державою.

Читайте також:

"Це військова мета": у Росії заявили, що будуть атакувати військову допомогу для України

"Любить яхти і дівчат": названо наступника Путіна, який замінить його після ліквідації

Зеленський красиво пожартував над Кремлем: почуття гумору нікуди не поділося