Вже ні для кого не секрет, що позиція Росії в переговорах аж надто мінлива. От тільки, попри все, саме в Кремлі звинувачують українську сторону у тому, що вона постійно відходить від раніше узгоджених позицій, їх постійно їх змінює, а це негативно впливає на ефективність переговорів. Саме про переговори виникло чергове "непорозуміння".

Так, спікер Кремля Дмитро Пєсков заявив, що Росія передала Україні проект документа про врегулювання, але Київ нібито не поспішає з реакцією.

При цьому у Президента України щодо цього своя позиція. Так, на брифінгу за результатами зустрічі із президентом Євроради Шарлем Мішелем, Зеленський повідомив, що українська сторона не отримувала від Росії жодного проекту документа про мирне врегулювання.

"Нічого про це не чув. Упевнений, що нам нічого не передали. М'яч на нашому боці. Я в принципі непогано раніше грав у футбол, у мирний час. Там такі правила: треба, щоби було дві команди і щоб був м'яч. Тут, мені здається, що він сам собою грає у футбол, пане Пєсков", — зазначив Зеленський.

При цьому він наголосив, що з такими серйозними речами не грають.

"Дуже серйозно треба ставитись до цього. Тому ми обов'язково покажемо, як ми б'ємо по воротах, як тільки нам дадуть м'яч", — наголосив глава держави.

Нагадаємо, ЗСУ уклали цілий загін найманців з Лівії та Сирії.

Також ми повідомляли, що у Росії палає підприємство, яке займалося системами ППО. Люди стрибають з вікон.

Крім того, Путін наказав терміново скасувати штурм" Азовсталі", злякавшись звіту Шойгу.