Ні для кого не секрет, що російсько-українські переговори зайшли в глухий кут. Ще б пак, українська сторона заявила, що після звірств російських окупантів у Волновасі, Маріуполі та Київській області спілкуватися їм з представниками РФ стало набагато важче. Саме з цієї причини в ОП вважають, що закінчити війну на папері неможливо.

Не так давно радник голови офісу президента України Володимира Зеленського Михайло Подоляк звинуватив Захід у недостатній підтримці України у війні проти Росії. Він заявив, що сьогодні Євросоюз дуже повільно приймає рішення щодо забезпечення українських захисників зброєю, тому є велика ймовірність, що війна може затягнутися. А це, в свою чергу, може спричинити глобальну продовольчу кризу в світі.

Таким чином, Михайло Подоляк бачить лише єдиний спосіб швидко закінчити війну.

Політик щиро вважає, що єдиним способом швидко закінчити війну є озброєння України і необхідність "знекровити" Росію шляхом введення нафтового і газового ембарго.

Про це заявив радник глави офісу президента, член української переговорної групи Михайло Подоляк заявив у Twitter.

"Затяжна війна в Україні може спричинити продовольчу кризу по всьому світу, кажуть провідні аналітики. Єдиний спосіб швидко закінчити війну-озброїти Україну і знекровити Росію через нафтове і газове ембарго. Хто вибирає закривати очі на війну, боячись зростання цін, отримає І те, і інше", – написав Подоляк.

Раніше Hyser писав, що НАТО вдарить по Росії: прийняли рішення добивати, поки не відстануть від України.

Також наш портал повідомляв, що 96-річна українка, яка вижила в концтаборах, заявила: "Пережила Сталіна, переживу і цього п##@ Путіна".

Нагадавши, на Житомирщині судитимуть священика за кремлівські проповіді.