Спритні hосійські працівники пера і камери в розпал війни Росії проти України все ніяк не заспокояться в пошуку компромату на Президента України Володимира Зеленського. Ще б пак, сьогодні український лідер є однією з найпопулярніших політичних фігур світу, адже саме він зміг об'єднати Всі країни, щоб дати відсіч диктаторським замашкам Володимира Путіна.

Стало відомо, що провладні російські ЗМІ, друковані та телеканали, раптово виявили в Росії нерухомість Ольги Кияшко, "тещі" Зеленського та Олени Зеленської, його дружини. Більше того, російські пропагандисти навіть оприлюднили відео, як живуть ці жінки.

Так, наприклад, дві квартири Ольги Кияшко," тещі "Зеленського, були знайдені в Московському районі Тушино і на Варшавському шосе, якими вона володіє з 2007 року, а у власності у" дружини", Олени Зеленської, квартира в дорогому житловому комплексі в Чертаново, яку вона придбала в 2019 році.

Ось тільки до українського Президента, насправді, ці жінки не мають ніякого відношення-обидві є повними тезками дружини і тещі Зеленського. Втім, роки народження не збігаються, тому, наприклад, Ольга Кияшко ніяк не може бути тещею президента — занадто молода.

Так, 56-річна росіянка Ольга Кияшко, яка є маркетологом, розповіла, що у її сусідів у Підмосков'ї якісь "двоє дивних типів" розпитували чи заміжня вона з Володимиром Тимофійовичем Кияшко. На превеликий жаль пропагандистів, виявилося, що Ольга живе сама.

Пізніше жінка з'ясувала, що Володимир Тимофійович Кияшко — це тесть Зеленського, з тим же ім'ям і прізвищем.

"А відповідно теща Зеленського — це я.Ну як би я-Ольга Віталіївна Кияшко. Той факт, що теща народилася в 1953 році, а я в 1965-му, нікого не бентежить. Тому що, знайшовши інформацію про квартиру, люди точно могли зіставити і роки народження", — заявила вона.

При цьому, за словами Ольги, у неї немає родичів в Україні.

ДО РЕЧІ, оголошена" тещею Зеленського " москвичка Ольга Кияшко каже, що тепер побоюється за свою безпеку:

"Ті, хто їх надіслав, навмисно створюють фейк. Швидше за все, вони знають прекрасно, що я — це не вона, а вона-це не я. їм просто потрібно зробити якусь картинку. Я, чесно кажучи, щодо себе вже почала побоюватися, хоча я людина безстрашна. Я ходила на антивоєнні акції, коли вже всіх мілини... по-перше, я боюся тітушок, цих SERBвівців яких-небудь, які прийдуть і розпишуть зигами мені тут все. По-друге, я боюся, що я можу стати далі частиною якогось плану, наприклад: "ось ми тут заарештували тещу Зеленського", розумієте?".

Раніше Hyser писав, що Путін вже списав з рахунків Лукашенка: розвідка показала документи про захоплення Білорусі.

Також наш портал повідомляв, що генерал розповів, що відбувається в Кремлі: "Путін дуже роздратований, на Київ йти не може".

Нагадавши, близький кінець літакам Путіна: ЗСУ отримають Британські супер-установки. Грізна міць